Beschermingsbewind

Het kan gebeuren dat het u of één van uw naasten niet meer lukt om geldzaken goed te regelen. Dit kan meerdere oorzaken hebben, zoals geestelijke- of lichamelijke problemen of het hebben van problematische schulden.

Indien dit van toepassing is, kan AFS Beschermingsbewind wellicht een oplossing bieden. De beschermingsbewindvoerders van AFS zorgen ervoor dat uw financiën weer op orde komen en dat eventuele schulden uw leven niet langer zullen beheersen.

Waarom AFS?

Bij AFS Beschermingsbewind hechten wij veel waarde aan een fijne samenwerking. Dit betekent voor ons dat u zich prettig moet voelen bij de keuzes die wij maken.

AFS Beschermingsbewind kenmerkt zich door het feit dat alle medewerkers een achtergrond in de schuldhulpverlening hebben. Hierdoor is het voor ons meestal heel goed mogelijk om voor u een schuldregeling tot stand te brengen indien dit van toepassing is.

De combinatie van beschermingsbewind en schuldhulpverlening maakt dat AFS Beschermingsbewind een unieke positie in de markt inneemt.